Om narrativ terapi

NARRATIVE SAMTALER SKABER FLERE HANDLEMULIGHEDER OG ÅBNER OP FOR AT DU KAN LEVE DIT LIV UD FRA DINE FORETRUKNE VÆRDIER
ADSKILLER PROBLEM OG PERSON
I narrativ terapi adskiller du problem og person. Ved at eksternalisere problemet skaber du en distance til problemet, som betyder at du lettere kan reflektere. Du indtager en position i forhold til problemet, hvilket åbner for nye handlemuligheder og for at du kan leve dit liv i overensstemmelse med dine foretrukne ønsker. I parterapi og familieterapi danner I ligeledes fælles front mod problemet eller problemerne og ikke personen eller personerne.

FORTÆLLINGER SKABER BEVÆGELSE I
LIVET
I narrativ terapi er den grundlæggende antagelse, at din identitet bliver skabt ved hjælp af fortællingen om andres blik på dig. I narrativ psykoterapi vil du få fokus på de personer, som har haft og har en positiv indflydelse på din identitet (de personer, som ser dig med positive blikke). I narrativ terapi bliver du forbundet med vigtige personer i dit liv gennem jeres fælles foretrukne værdier. Du danner en klub af medlemmer, som består af personer, som har en positiv indflydelse på din identitet.

AGENTHED (AKTØRBEVIDSTHED)
Narrativ terapi har fokus på handlekraft. Der hvor du har trodset problemet og handlet i overensstemmelse med dine egne intentioner, værdier og ønsker. Narrativ terapi har fokus på det, som er vigtigt for dig i livet. Narrativ terapi har ligeledes fokus på de situationer, hvor problemet er fraværende eller fylder mindre.

  ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 9:00 – 17:00
Fredag 9:00 – 16:30
Helligdage Lukket

  (+45) 61 73 76 44

  FIRMA ADRESSE

Slotsmarken 11, 2970 Hørsholm
CVR 37 18 11 45

Bestil tid i dag

Ingen problemer er for store og ingen er for små. Bestil tid allerede i dag og få professionel hjælp til problemet. Rikkethue.dk – Terapi med kvalitet, omsorg og kunden i centrum.