Rikkethue.dk

Din Narrative Terapeut og Coach i Nordsjælland.

Bestil tid

MØD DIN TERAPEUT

Jeg elsker at arbejde med mennesker for at skabe øget livsglæde og trivsel i deres liv og for at de kan yde deres bedste både på jobbet og privat.
Jeg lever selv efter følgende værdier: Omsorg, respekt og autenticitet både i mit private virke og i arbejdsmæssige sammenhænge. Samt høj faglighed i mit professionelle virke.

RIKKE THUE SCHICK-HANSEN
RIKKE THUE SCHICK-HANSENCand.merc(psyk)

Om mig

  • Frivillig terapeut (rådgiver) i Samtalehuset, DISPUK (2017)

  • Praktikant i LO (2016), erfaring med trivselsundersøgelser og stressretningslinjer for medarbejdere.

  • Frivillig rådgiver hos Landsforeningen mod spiseforstyrrelser

  • Tilknyttet DISPUK som frivillig rådgiver (2015)

  • Uddannet Cand.merc (psyk)
  • Efteruddannet i narrativ psykoterapi, DISPUK
  • Certifikat i filosofisk coaching
  • Uddannet Børne- og Familiekonsulent, Toftemosegaard ApS
  • Efteruddannet på DISPUKs tværfaglige uddannelse
  • Gennemført specialistuddannelsen i systemisk og narrativ psykoterapi for psykologer på INPRAXIS (2018-2019).

Mine værdier

Omsorg - gennem samtale, hvor du hjælpes til at afklare dine værdier, hvordan du bruger dem i praksis og hvor du finder frem til det, som er vigtigt for dig i livet.
Respekt - gennem en åben og ærlig dialog

Høj faglighed - jeg er optaget af høj faglighed, at du får noget ud af samtalerne og at du bevæger dig i den retning du selv ønsker.

Autenticitet - jeg bruger kun samtaleteknikker jeg ved virker og som jeg selv har prøvet
At yde en service af høj kvalitet, hvor jeg bruger teknikker jeg selv har afprøvet og som jeg ved virker. Samt løbende at forbedre dem til gavn for mig selv og andre.
At skabe en bæredygtig virksomhed, til gavn for mig selv og andre.

MINE KUNDER SIGER...

Jeg er blevet coachet af Rikke et par gange, hvor jeg efterfølgende er blevet meget afklaret på de emner, vi talte om. Både privat og gennem mit job er jeg flere gange blevet coachet og har prøvet at være i stressterapi.
Kun få gange har jeg haft en lignende oplevelse, som jeg fik under coaching-samtalerne med Rikke. Hun afholder en rolig og behagelig coaching og hun lytter opmærksomt til de små detaljer.
Rikke har en evne til at finde de ord og kropssignaler jeg ubevidst siger og gør og får dem bragt frem i bevidsthedens klare lys. Først dér kan jeg bearbejde specifikt dét, der påvirker mig. Det kan være noget helt andet, end man selv tror. Hun er rigtig god til at spørge ind til noget bagvedliggende, jeg ikke selv tænker over.
Kort vil jeg fortælle, at jeg få dage efter et pludseligt dødsfald i den nærmeste familie fik en coachingtime hos Rikke. Det var før den svære bisættelse og alting var i kaos derhjemme. Det efterfølgende forløb omkring bodeling m.m. og ikke mindst selve bisættelsen foregik stort set smertefrit. Rikke havde formået at skabe en afklaring i mig omkring livet og døden, der fik det hele til at virke så naturligt, som det jo egentligt er. Jeg gik fra at være sønderknust af sorg til blive glad for minderne om personen. Det medførte, at jeg blev beslutsom og havde mentalt overskud til at hjælpe de øvrige efterladte.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke Thue Schick-Hansen til Coaching eller terapi inden for hendes speciale.

Carsten Nielsen
Rikke Thue-Schick-Hansen hjalp mig i en periode, hvor jeg havde brug for at "komme videre" i mit liv, både i mit parforhold og i mit forældreskab. Med tålmodig og professionel hjælp fra Rikkes erfaringer og viden om narrativ terapi, fik jeg sat lys på de gode og brugbare fortællinger om mit ægteskab og moderskab som gjorde mig i stand til at træffe gode valg, valg som har hjulpet til med at give en bedre dagligdag for mig og mine nærmeste. Jeg medgiver Rikke de bedste anbefalinger
Kvinde i 40erne

Bestil tid i dag

Ingen problemer er for store og ingen er for små. Bestil tid allerede i dag og få professionel hjælp til problemet. Rikkethue.dk - Terapi med omsorg, autenticitet og høj faglighed.