Projekbeskrivelse

Specialist i behandling af angst

Ved hjælp af narrativ terapi hjælpes du til at:

  • Opløse de negative fortællinger, som traumerne og angsten har ført med sig

  • Tæmme angsten, så den slipper dens greb i dig

  • Undersøge hvordan angsten har påvirket dig og dit liv
  • Undersøge hvad angsten er en effekt af eller respons på
  • Undersøge hvordan du aktivt påvirker angsten og hvordan du har gjort det tidligere i dit liv
  • Finde frem til det, som er vigtigt for dig at holde fast i (som angsten har frarøvet dig)

  • Genetablere din fornemmelse af dig selv og andre
  • Se på normernes og forventningernes betydning for dine tanker om dig selv og vi arbejder her med at styrke dit selvværd og din selvtillid (specielt, hvis du er grebet af præstationsangst)

Narrativ terapi og traumer

Traumer opstår som en konsekvens af meningsløse, chokerende eller nedbrydende hændelser. Traumer afskærer et menneskes adgang til sig selv og til frit at kunne tænke og mærke.

Narrativ traumearbejde og behandling af angst handler om genetablering af en persons fornemmelse af sig selv og andre, og opløsning af de negative fortællinger, som traumerne har ført med sig. Dette indebærer fornyet tro på grundlæggende værdier.

  ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 9:00 – 17:00
Fredag 9:00 – 16:30
Helligdage Lukket

  (+45) 61 73 76 44

  FIRMA ADRESSE

Slotsmarken 11, 2970 Hørsholm
CVR 37 18 11 45

MINE KUNDER SIGER...

Jeg er blevet coachet af Rikke et par gange, hvor jeg efterfølgende er blevet meget afklaret på de emner, vi talte om. Både privat og gennem mit job er jeg flere gange blevet coachet og har prøvet at være i stressterapi.
Kun få gange har jeg haft en lignende oplevelse, som jeg fik under coaching-samtalerne med Rikke. Hun afholder en rolig og behagelig coaching og hun lytter opmærksomt til de små detaljer.
Rikke har en evne til at finde de ord og kropssignaler jeg ubevidst siger og gør og får dem bragt frem i bevidsthedens klare lys. Først dér kan jeg bearbejde specifikt dét, der påvirker mig. Det kan være noget helt andet, end man selv tror. Hun er rigtig god til at spørge ind til noget bagvedliggende, jeg ikke selv tænker over.
Kort vil jeg fortælle, at jeg få dage efter et pludseligt dødsfald i den nærmeste familie fik en coachingtime hos Rikke. Det var før den svære bisættelse og alting var i kaos derhjemme. Det efterfølgende forløb omkring bodeling m.m. og ikke mindst selve bisættelsen foregik stort set smertefrit. Rikke havde formået at skabe en afklaring i mig omkring livet og døden, der fik det hele til at virke så naturligt, som det jo egentligt er. Jeg gik fra at være sønderknust af sorg til blive glad for minderne om personen. Det medførte, at jeg blev beslutsom og havde mentalt overskud til at hjælpe de øvrige efterladte.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke Thue Schick-Hansen til Coaching eller terapi inden for hendes speciale.

Carsten Nielsen

Bestil tid i dag

Ingen problemer er for store og ingen er for små. Bestil tid allerede i dag og få professionel hjælp til problemet. Rikkethue.dk – Terapi med kvalitet, omsorg og kunden i centrum.