Projekbeskrivelse

Specialist i organisationsudvikling

Som Cand.merc (psyk) har jeg en god indsigt i hvordan man kan styre og facilitere forandringsprocesser, styrke en afdeling eller et lederteam og håndtere konflikter. De løsningsfokuserede, narrative og anerkendende tilgange til konsultativ praksis kan skabe varige forandringer, der er forankret i en dagligdag, skabe bevægelse mod en ønsket fremtid og få organisationer og mennesker til at bevæge sig.

Konflikter og forandringer er en del af mange medarbejders hverdag. Få hjælp til at forventningsafstemme, håndtere konflikter og styre forandringsprocesser på en måde som skaber varige forandringer.

  ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 9:00 – 17:00
Fredag 9:00 – 16:30
Helligdage Lukket

  (+45) 61 73 76 44

  FIRMA ADRESSE

Slotsmarken 11, 2970 Hørsholm
CVR 37 18 11 45

MØD DIN KONSULENT

RIKKE THUE SCHICK-HANSEN
RIKKE THUE SCHICK-HANSENCand.merc(psyk)
Specialist i organisationsudvikling
Uddannet familie konsulent
Certificeret narrativ coach

MINE KUNDER SIGER...

Jeg er blevet coachet af Rikke et par gange, hvor jeg efterfølgende er blevet meget afklaret på de emner, vi talte om. Både privat og gennem mit job er jeg flere gange blevet coachet og har prøvet at være i stressterapi.
Kun få gange har jeg haft en lignende oplevelse, som jeg fik under coaching-samtalerne med Rikke. Hun afholder en rolig og behagelig coaching og hun lytter opmærksomt til de små detaljer.
Rikke har en evne til at finde de ord og kropssignaler jeg ubevidst siger og gør og får dem bragt frem i bevidsthedens klare lys. Først dér kan jeg bearbejde specifikt dét, der påvirker mig. Det kan være noget helt andet, end man selv tror. Hun er rigtig god til at spørge ind til noget bagvedliggende, jeg ikke selv tænker over.
Kort vil jeg fortælle, at jeg få dage efter et pludseligt dødsfald i den nærmeste familie fik en coachingtime hos Rikke. Det var før den svære bisættelse og alting var i kaos derhjemme. Det efterfølgende forløb omkring bodeling m.m. og ikke mindst selve bisættelsen foregik stort set smertefrit. Rikke havde formået at skabe en afklaring i mig omkring livet og døden, der fik det hele til at virke så naturligt, som det jo egentligt er. Jeg gik fra at være sønderknust af sorg til blive glad for minderne om personen. Det medførte, at jeg blev beslutsom og havde mentalt overskud til at hjælpe de øvrige efterladte.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke Thue Schick-Hansen til Coaching eller terapi inden for hendes speciale.

Carsten Nielsen

Bestil tid i dag

Ingen problemer er for store og ingen er for små. Bestil tid allerede i dag og få professionel hjælp til problemet. Rikkethue.dk - Terapi med omsorg autenticitet og høj faglighed.