Projekbeskrivelse

Specialist i stresscoaching

Med stresscoaching hjælpes man til at:

 • Eksternalisere problemet, så du ikke sætter lighedstegn ved sig selv og problemet

 • Få mere overskud og ro i din hverdag
 • Få fokus på egne ressourcer
 • Få fokus på din handlekraft

 • Lære at håndtere stress samt årsager eller årsagen til stress
 • Få mere selvtillid og tro på dine egne evner
 • Skabe større arbejdsglæde
 • Finde steder i nutiden og datiden hvor du har haft en følelse af ro, for derefter at undersøge teamer, der relaterer sig til ro
 • Skabe øget medindflydelse på dit eget liv
 • Finde frem til det, som er vigtigt for dig i livet, med henblik på at blive glad og tilfreds med dit eget liv
 • Se på hvordan normerne og de høje forventninger påvirker dine tanker om dig selv og vi arbejder her på at styrke din selvtillid og dit selvværd

Det at være stresset kan forekomme i perioder af ens liv f.eks. i forbindelse med eksamen, når man i en periode er arbejdsløs, skilsmisse, dødsfald eller stress kan forekomme over en længerevarende periode og dermed blive kronisk f.eks. i forbindelse med traumatiske hændelser. Det er vigtigt at du lærer at håndtere stress både den kortvarige og den kroniske stresstilstand.
Ved hjælp af coaching kan du få fokus på dine ressourcer og din handlekraft i forhold til de områder du oplever du har mulighed for at ændre.

  FAKTA

Så mange føler sig stressede 15,6%
Arbejdet er den hyppigste årsag til stress
Kilde: Undersøgelsen Arbejdsmiljø og helbred i Danmark 2016, NFA 2016

  ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 9:00 – 17:00
Fredag 9:00 – 16:30
Helligdage Lukket

  (+45) 61 73 76 44

  FIRMA ADRESSE

Slotsmarken 11, 2970 Hørsholm
CVR 37 18 11 45

MINE KUNDER SIGER...

Jeg er blevet coachet af Rikke et par gange, hvor jeg efterfølgende er blevet meget afklaret på de emner, vi talte om. Både privat og gennem mit job er jeg flere gange blevet coachet og har prøvet at være i stressterapi.
Kun få gange har jeg haft en lignende oplevelse, som jeg fik under coaching-samtalerne med Rikke. Hun afholder en rolig og behagelig coaching og hun lytter opmærksomt til de små detaljer.
Rikke har en evne til at finde de ord og kropssignaler jeg ubevidst siger og gør og får dem bragt frem i bevidsthedens klare lys. Først dér kan jeg bearbejde specifikt dét, der påvirker mig. Det kan være noget helt andet, end man selv tror. Hun er rigtig god til at spørge ind til noget bagvedliggende, jeg ikke selv tænker over.
Kort vil jeg fortælle, at jeg få dage efter et pludseligt dødsfald i den nærmeste familie fik en coachingtime hos Rikke. Det var før den svære bisættelse og alting var i kaos derhjemme. Det efterfølgende forløb omkring bodeling m.m. og ikke mindst selve bisættelsen foregik stort set smertefrit. Rikke havde formået at skabe en afklaring i mig omkring livet og døden, der fik det hele til at virke så naturligt, som det jo egentligt er. Jeg gik fra at være sønderknust af sorg til blive glad for minderne om personen. Det medførte, at jeg blev beslutsom og havde mentalt overskud til at hjælpe de øvrige efterladte.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke Thue Schick-Hansen til Coaching eller terapi inden for hendes speciale.

Carsten Nielsen

Bestil tid i dag

Ingen problemer er for store og ingen er for små. Bestil tid allerede i dag og få professionel hjælp til problemet. Rikkethue.dk – Terapi med kvalitet, omsorg og kunden i centrum.