Projekbeskrivelse

Specialist i ungesamtaler

Ved hjælp af narrativ psykoterapi kan du få hjælp til:

 • At eksternalisere problemet. Med det menes, at vi taler om problemet som en ting eller person, der har egne motiver og taktikker, som det bruger til at styre dit liv. I narrativ terapi er man også optaget af de tidspunkter, hvor du styrer problemet. Effekten af eksternalisering er at du ikke sætter lighedstegn ved dig selv og problemet.
 • At styrke din tro på dig selv og det du gør
 • At styrke din indflydelse og handlekraft overfor problemet og dens indflydelse
 • At styrke din selvtillid, viden og færdigheder
 • At løsrive dig fra uhensigtsmæssige tankemønstre
 • At løse konflikter
 • At håndtere mobning
 • At lære at bruge din sensitive side så det bliver en styrke
 • At få øget livsglæde
 • At skabe gode relationer hvad enten det er i skolen eller i familien
 • At få øget selvværd

Få professionel hjælp

Oplever du at der bliver stillet høje krav til dig, og at det at bevæge dig fra at være barn til voksen er en turbulent tid? Så er du en blandt mange.
Gennem narrative samtaler lærer du, med udgangspunkt i dine egne erfaringer, at håndtere kriser, spiseforstyrrelser, stress, angst, mobning, høje præstationskrav samt kæresteproblemer.
Med udgangspunkt i narrativ psykoterapi lærer du dig selv og dine følelser bedre at kende og du kan bevæge dig mod en ønsket fremtid og skabe dybe og varige relationer samt få et øget selvværd og en identitet som tager udgangspunkt i din foretrukne fortælling.

  ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 9:00 – 17:00
Fredag 9:00 – 16:30
Helligdage Lukket

  (+45) 61 73 76 44

  FIRMA ADRESSE

Slotsmarken 11, 2970 Hørsholm
CVR 37 18 11 45

MINE KUNDER SIGER...

Jeg er blevet coachet af Rikke et par gange, hvor jeg efterfølgende er blevet meget afklaret på de emner, vi talte om. Både privat og gennem mit job er jeg flere gange blevet coachet og har prøvet at være i stressterapi.
Kun få gange har jeg haft en lignende oplevelse, som jeg fik under coaching-samtalerne med Rikke. Hun afholder en rolig og behagelig coaching og hun lytter opmærksomt til de små detaljer.
Rikke har en evne til at finde de ord og kropssignaler jeg ubevidst siger og gør og får dem bragt frem i bevidsthedens klare lys. Først dér kan jeg bearbejde specifikt dét, der påvirker mig. Det kan være noget helt andet, end man selv tror. Hun er rigtig god til at spørge ind til noget bagvedliggende, jeg ikke selv tænker over.
Kort vil jeg fortælle, at jeg få dage efter et pludseligt dødsfald i den nærmeste familie fik en coachingtime hos Rikke. Det var før den svære bisættelse og alting var i kaos derhjemme. Det efterfølgende forløb omkring bodeling m.m. og ikke mindst selve bisættelsen foregik stort set smertefrit. Rikke havde formået at skabe en afklaring i mig omkring livet og døden, der fik det hele til at virke så naturligt, som det jo egentligt er. Jeg gik fra at være sønderknust af sorg til blive glad for minderne om personen. Det medførte, at jeg blev beslutsom og havde mentalt overskud til at hjælpe de øvrige efterladte.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke Thue Schick-Hansen til Coaching eller terapi inden for hendes speciale.

Carsten Nielsen

Bestil tid i dag

Ingen problemer er for store og ingen er for små. Bestil tid allerede i dag og få professionel hjælp til problemet. Rikkethue.dk – Terapi med kvalitet, omsorg og kunden i centrum.